پرسشتان را مطرح کنید

خانه » مسایل جنسی » سایر مسایل جنسی » نداشتن هیچ گونه حسی به سکس
0 امتیاز
Vote Con!

نداشتن هیچ گونه حسی به سکس

#مبدل پوشی

سلام . من پسرم ۱۹ ساله . به سکس کلا علاقه ندارم . از بچگی هم همینطور بودم به دخول به اندام زن علاقه ای نداشتم . ولی به پوشیدن لباس زنانه (فقط دامن) علاقه شدید دارم و باهاش خود ادضایی میکنم… تنها راه خود ارضاییم همینه . مشکل چیه؟

توسط Mahdii درسایر مسایل جنسی · پاسخ 1553 روز 14 ساعت 4 دقیقه قبل

سوال: 1 پذیرفته شده: 0 ( 0% ) | امتیاز: 0

 

پاسخ (2)

  1. 1 vote

    با سلام خدمت شما دوست عزیز
    اطلاعات بیان شده توسط شما محدود می باشد و این موضوعی است که نیاز به بررسی دقیق دارد و در افراد های مختلفی چون ترنس ها، مبدل پوشی در افراد فتیشیسم ، مبدل پوشی برای توجه و در افراد دیگری جز این گروها که به نظر می رسد به شما نزدیک تر است که می تواند آن را اینگونه تعریف کرد.اختلال مبدل پوشی جنسی عبارت است از تخیلات یا امیال فرد برای پوشیدن لباس جنس مخالف به عنوان وسیله ای برای برانگیخته شدن و در پی آن فرد خودارضایی یا مقاربت جنسی انجام می دهد. مبدل پوشی جنسی معمولا در مردان بیشتر از زنان دیده می شود و به شکل خاص در مردان دگرجنس خواه وجود دارد. فرد مبدل پوش تمایل پیدا می کند مثل فرد جنس مخالف لباس پوشیده، یک تکه یا چند تکه لباس جنس مخالف را تن می کند و سپس به ارضای جنسی خود می پردازد. این نوع ارضا محدود به پوشیدن لباس نمی شود و ممکن است فرد حالات و رفتار جنس مخالف را هم تقلید کند. در این اختلال فرد به طور کلی هویت خود را متفاوت از جنیستش نمی داند و بعد از ارضای جنسی لباس ها را بیرون کرده و به هویت خود باز می گردد. در یک حالت خاص از مبدل خواهی فرد وقتی به خودش به عنوان جنس مخالف فکر می کند، تحریک جنسی می شود. بهتر است برای بررسی دقیق این موضوع به صورت حضوری به روانشناس مراجعه کنید تا گرایشات جنسی شما مورد بررسی دقیق قرار گیرد.
    درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
    02122354783
    شاد باشید

    توسط مشاور · 1550 روز 19 ساعت قبل

    اطلاعاتی در دسترس نیست

    • سلام . دقیقا اونظوری که گفتید بعد از ارضا جنسی به هویت خودم بر میگردم . دقیقا به همون صورت هستش . فقط یه سوال تو ذهنم هست ! اون هم اینه که امکان داره منم به سکس با جنس مخالف حس پیدا کنم ؟! امکانش چند درصده ؟ چون با این حال حتی نمیتونم ازدواج کنم !

      توسط Mahdii · 1550 روز 18 ساعت 49 دقیقه قبل

پاسخ شما

© tribuneazad.ir 2019. All rights reserved. تمام حقوق برای تریبون آزاد محفوظ است انتشار با ذکر منبع مجاز است