
0
امتیاز


مشکل نعوظ
با سلام…پسری 21 ساله هستم…چند وقتی هست که دچار مشکل نعوظ شدم…به صورتی که التم به نعوظ کامل نمیرسه ولی به نوعی هم زود انزالی پیدا کرده ام…. من عادت به ورزش داشتم ولی حدود 8 ماه هست که فعالیت بدنیم شدیدا کم شده و وزنم هم چند کیلو افزایش داشته..میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟
توسط megaezio درزود انزالی · پاسخ 1733 روز 9 ساعت 46 دقیقه قبل
سوال: 1 پذیرفته شده: 0 ( 0% ) | امتیاز: 0
با سلام
دوست عزیز ببنید در این موقع باید حتما به اورولوژیست مراجعه داشته باشید و متخصص اورولوزیست در مورد شما نظر بدهد چون طبیعتا باید دید که مساله چیست شاید اناتومیک باشد البته شاید هم مساله مربوط به مساله دیگری باشد که باید دقیق بررسی شود ..به هر حال اگر دچار خودراضایی هستید خب باعث زود انزالی می شود و تاثیر منفی بر نعوظ هم می گذارد
در هر صورت جای نگرانی وجود ندارد اگر مشکل اناتومیک نباشد مساله مربوط به فعالیت بدنی کمتر و خب افزایش وزن است ولی بهتره حتما حضورا بررسی دقیقی داشته باشید
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
982122354790
موفق باشید
توسط مشاور · 1733 روز 6 ساعت 4 دقیقه قبل
اطلاعاتی در دسترس نیست
از علل راست نشدن آلت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
■بیماری جسمی: اختلال نعوظ غالباً پیآمد عارضههایی است که بر جریان خون در آلت اثر میگذارد. دیابت، کلسترول بالا، فشار خون بالا، سیگار کشیدن و چاقی از عاملهای خطر این عارضهها است و ارتباط غیرقابل انکاری با شق نشدن آلت و بیماری قلبی دارد. آقایان مبتلا به ام اس نیز اختلال نعوظ را تجربه میکنند.
■عاملهای روانی: عملکرد یا میل جنسی آقایان در اثر استرسی که به دلایلی چون مشکلات شغلی، اقتصادی یا زناشویی و عاطفی به وجود میآید، کم میشود. مشکلات روحی و احساس افسردگی یا اضطراب نیز عملکرد جنسی را کاهش میدهد و به راست نشدن آلت میانجامد.
■ترکیبی از عاملهای جسمی و روحی: مشکلات جسمی در حفظ نعوظ باعث میشود آقایان نگران ایفاء نقش خود حین نزدیکی باشند و به این ترتیب مشکل شدیدتر میشود.
■نامشخص: اختلال نعوظ گاهی نه منشاء روانی دارد و نه منشأ جنسی. یکی از علل محتمل شق نشدن آلت در چنین مواردی بیماریهای عروقی است.
تشخیص
——————————————————————————–
اختلال نعوظ مداوم باید توسط پزشک بررسی شود. اختلال نعوظ اگر گهگاه باشد، طبیعی است؛ اما اگر مداوم باشد، ممکن است علامت ابتلا به یک بیماری جسمی جدی باشد. متخصص اورولوژی باید مشکلات بروز یافته را به دقت بررسی کند تا بتواند علت اصلی اختلال نعوظ را تشخیص دهد و روش مناسب را برای درمان اختلال نعوظ بر مبنای این یافتهها توصیه کند. از علل شق نشدن آلت میتوان به بیماریهای قلبی ـ عروقی، دیابت، فشار خون بالا یا کلسترول بالا اشاره کرد. اختلال جریان خون در آلت در آزمایش مشخص میشود. آزمایش خون با هدف تعیین مشکلات هورمونی مانند پایین بودن میزان تستوسترون، یکی از علل اختلال نعوظ، انجام میشود. پس از آن که متخصص جسمی یا روحی بودن علت راست نشدن آلت را تشخیص داد، درمان مناسب شروع میشود.
درمان
——————————————————————————–
نخستین رویکرد برای حل مشکل راست نشدن آلت درمان علت اصلی مشکل است؛ اما اگر علت اختلال نعوظ مشخص نشده باشد، روشهای مختلفی برای رسیدن به نعوظ کامل امتحان میشود.
درمانهای متعددی با هدف بازیابی عملکرد نعوظ انجام میشود که میتوان آنها را برحسب سطح تهاجم به شرح زیر دستهبندی کرد:
■درمانهای غیرتهاجمی
■درمانهای با تهاجم حداقل
■درمانهای جراحی
روشهای غیرجراحی درمان اختلال نعوظ
کاهش عاملهای خطر از طریق درمان بیماریها یا افسردگی، مصرف داروهای خوراکی (قرص)، مشاوره و استفاده از دستگاههای خارجی مانند پمپ وکیوم آلت از جمله روشهای غیرتهاجمی محسوب میشود. درمان دارویی (معمولاً مصرف قرص) مشکل حدود 70 % از آقایان مبتلا به اختلال نعوظ را برطرف میکند. این داروها با نامهای تجاری مختلفی چون ویاگرا، سیالیس و لویترا تولید میشود. این داروها به بازدارندههای PDE5 موسوماند؛ یعنی این که واکنش نعوظ به تحریک جنسی را با جلوگیری از فعالیت آنزیم افزایش میدهند. آقایان باید قرص را حداقل یک ساعت قبل از آمیزش مصرف کنند. قرص سیالیس باید هر روز به مقدار کمتری مصرف شود، مصرف روزانه این قرص لذت بردن از موقعیتهای پیشبینی نشده را نیز ممکن میکند. غذاهای پرچرب و زیادهروی در نوشیدن الکل جذب این داروها را مختل میکند. از عوارض جانبی مصرف این داروها میتوان به سرخ شدن صورت، گرفتگی بینی، سردرد و سوء هاضمه اشاره کرد. اگرچه مکانیسم اثر تمام این داروها یکسان است، اما تفاوتهای مهمی، مانند مدت زمان تاثیر، نیز با هم دارند.
پزشک بهترین درمان را تجویز میکند. داروهای خوراکی برای تمام آقایان مناسب نیست. بیمارانی که داروهای قلبی حاوی نیترات مصرف میکنند، همواره باید درباره این درمان دارویی با پزشک مشورت کنند، چون داروهای درمان اختلال نعوظ با این دسته از داروها تداخل دارویی ایجاد میکند. اگر راست نشدن آلت منشأ روانی نیز داشته باشد، مشاوره و روان درمانی میتواند راهگشا باشد. همچنین مشاوره برای آقایانی مفید است که علیرغم علت جسمی داشتن اختلال نعوظ دیگر نمیتوانند با اعتماد به نفس یک رابطه جنسی لذتبخش و بدون دغدغه داشته باشند. پزشک، روانشناس یا مشاور از صلاحیت ارائه روان درمانی برخوردار است. همکاری همسر نیز در پیشبرد درمان موثر است.
دستگاه خلأ پمپی است که به منظور ایجاد جریان خون روی آلت گذاشته میشود. این دستگاه خون را به داخل بافتهای مخصوص آلت (دو کورپورا کاورنوس) میکشد و حالتی شبیه به نعوظ طبیعی به وجود میآورد. قرار دادن یک حلقه لاستیکی اطراف پایه آلت نیز آن را به اندازه کافی برای نزدیکی، سفت و شق میکند. استفاده از حلقه زمانی مفید است که مرد بتواند به نعوظ برسد، اما نتواند آن را نگه دارد.
دستگاههایی مانند پمپ خلأ و حلقه همواره نتیجهبخش نیستند و عوارض جانبی مانند درد آلت تناسلی، بیحسی، سرد شدن و دشواری در انزال را به دنبال دارند. متخصص باید شیوه عملکرد و استفاده از این دستگاهها را به خوبی توضیح دهد و دستگاه کاملاً اندازه باشد، تا نتیجه مطلوب به دست آید.
درمانهای با حداقل تهاجم اختلال نعوظ
درمانهای با حداقل تهاجم موارد زیر را شامل میشود:
■تزریق: با تزریق بعضی داروها در آلت میتوان جریان خون را در این ناحیه افزایش داد. نعوظ 5 تا 10 دقیقه پس از تزریق در آلت رخ میدهد و حدود یک ساعت ادامه دارد. متخصص باید روش آمپول زدن در آلت را به بیمار آموزش دهد و چند بار بر شیوه تزریق بیمار نظارت کند تا از تسلط وی بر تزریق مطمئن شود. یکی از عوارض احتمالی این تزریقها نعوظ دردناکی است که ساعتها طول میکشد و به پریاپیسم یا نعوظ دائمی معروف است. نعوظ مانا پیآمد تزریق مقدار زیاد دارو است. اگر نعوظ 4 ساعت یا بیشتر ادامه داشته باشد، احتمال آسیب دیدگی دائمی آلت وجود خواهد داشت. نعوظ دائمی یک مورد اورژانسی است و باید برای درمان سریع آن اقدام شود.
■درمان جایگزینی تستوسترون (TRT): این روش فقط برای آقایانی مناسب است که میزان هورمون تستوسترون در بدنشان پایین است. پزشک علت پایین بودن هورمون را قبل از شروع درمان تعیین میکند.
درمان جراحی اختلال نعوظ
عملهای جراحی زیر برای درمان راست نشدن آلت انجام میشود:
■پروتز آلت: دستگاه طی یک عمل جراحی در آلت قرار داده میشود. بیمار میتواند با فشار دادن بخش معینی از دستگاه به نعوظ برسد. پروتز آلت گران است و معمولاً فقط زمانی از آن استفاده میشود که روشهای دیگر موثر نبوده باشد.
■جراحی عروق: در این عمل به سیاهرگها و سرخرگهای مسئول خونرسانی به آلت تناسلی پرداخته میشود. جراحی عروق عمل بزرگی است و به ندرت انجام میشود. چنانچه عروق بیمار به دلیل صدمه دیدن و ضربه خوردن اطراف آلت، برای مثال در اثر تصادف رانندگی یا سقوط از بلندی، آسیب دیده باشد، این عمل انجام میشود.
دیابت و اختلال نعوظ
——————————————————————————–
آقایان مبتلا به دیابت بیشتر در معرض ابتلا به اختلال نعوظ هستند، به ویژه اگر دیابت را تحت کنترل درنیاورده باشند. ارتباط بین دیابت و شق نشدن آلت کاملاً مشخص نیست. کنترل نکردن دیابت در درازمدت باعث افزایش آسیب دیدگی عصبها میشود و جریان خون را در آلت کاهش میدهد. اگر میزان گلوکز خون در حد مجاز نگه داشته شود، احتمال بروز این عوارض پایین خواهد بود.
ادعاهای اثبات نشده برای درمان اختلال نعوظ
——————————————————————————–
فراوردههای متعددی بدون نسخه پزشک در داروخانهها و فروشگاهها به فروش میرسد که همگی ادعای درمان کردن اختلال نعوظ را دارند. این فراوردهها غالباً قیمت بالایی دارند و معمولاً آزمایشهای لازم برای تایید ایمنی یا موثر بودن روی آنها انجام نشده است. توصیه میکنیم کورکورانه این فرارودهها را خریداری نکنید و حتماً قبل از استفاده با پزشک مشورت کنید.
توسط مشاور · 1723 روز 12 ساعت 28 دقیقه قبل
اطلاعاتی در دسترس نیست
سلام وقت بخیر بنده 27 ساله هستم و به دلیل اینکه آلت بنده به حالت نعوظ میرسد ولی حفظ نعوظ امکان پذیر نیست!به دکتر اورولوژ مراجعه کردم و ایشان تشخیص دادند این حالت ناشی از استرس میباشد و برام قرص تادالافیل ۲۰ و کپسول پاورگل تجویز کردند ولی به دلیل ترس بنده از عوارض قرص تادالافیل هنوز بعد از حدود یکماه بنده این قرص مصرف نکردم و مشکلم پابرجاست!!!زمانی که داشتم پرسش پاسخ همین سایت میخوندم دیدم که این سایت برای شخصی که مشکل بنده را داشته سیتالوپرام تجویز کرده است!حال سوالم این است که به نظرتان بنده همان تادالافیل ۲۰ را مصرف کنم؟یا سیتالوپرام؟؟متاسفانه در سایت ها اطلاعاتی که کسب کردم ملاحظه کردم جفت قرص ها عوارض فراوانی دارند!به نظرتان باکدام از این قرص ها مشکل من برطرف میشود با عوارض کمتر؟؟ البته ظاهرا گفته میشود که تادالافیل خارجی عوارض کمتری دارد اگر بنا به مصرف باشد بنده قطعا از خارجی آن استفاده میکنم اگر پاسخ بنده را بدهید و مشکلم حل کنید بی نهایت ممنون میشوم
توسط Mohammad70 · 1493 روز 12 ساعت 35 دقیقه قبل
سوال: 0 پذیرفته شده: 0 ( 0% ) | امتیاز: 0