خانه » مسایل جنسی » با سلام من 28 ساله هستم و همسرم هم 28 سال دارد ما بمدت 4 سال نامزد هستیم و 6ماه هست که عقد کردیم از زمان عقد شروع به رابطه از مقعد کردیم همسرم بخاطر کارش ماهی یک هفته فقط هست ر این یک هفته 3بار رابطه از مقعد داریم من مشکلی با این رابطه ندارم فقط با توجه به مطالبی که در اینترنت خوانده ام نگرانم ک واقعا مشکلی برام پیش بیاد لطفا اگر امکانش هست راهنماییم کنید ک اگر واقعا مشکل خاصی نداره با رعایت بهداشت ادامه بدم یا نه؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در این مورد بهتر است دقت بیشتری داشته باشید چون بعضی از عوارض این رابطه مانند بی اختیاری و یا شل شدن اسفنکنرها به مرور زمان رخ می دهد و یا بیماری های مقاربتی که نیاز است شما موارد بهداشتی را رعایت کنید .
بهتر است میزان روابط خود را تغییر بدهید و میزان ان را کاهش بدهید چون ممکن است به مرور عوارض آن برای شما نیز ایجاد شود .
توسط مشاور · 1343 روز 12 ساعت 2 دقیقه قبل
اطلاعاتی در دسترس نیست
با سلام با رعایت شرایطی که گفتید هم احتمال ابتلا به بیماریهای زیادی وجود دارد و حتی در نهایت اینکه فرد مبتلا به بی اختیاری مدفوع میگردد
توسط محمد · 1290 روز 16 ساعت 3 دقیقه قبل
اطلاعاتی در دسترس نیست