
0
امتیاز


ازدواج دو فرد مطلقه با یکدیگر
با سلام و عرض ادب
بنده 6 سال زندگی مشترک داشته ام و سپس از همسرم جدا شده ام. به طور کلی و بر اساس تجربیات و منطق موجود، آیا بهتر است بنده با یک زن مطلقه ازدواج نمایم یا یک دختر مجرد؟ با کدامیک به آرامش بیشتری خواهم رسید؟
لطفاً راهنماییم کنید.
توسط hamidrezanateqian درازدواج · پاسخ 2317 روز 10 ساعت 32 دقیقه قبل
سوال: 1 پذیرفته شده: 0 ( 0% ) | امتیاز: 0
با سلام خدمت شما دوست عزیز.بدون شک ازدواج یک امر حساس در زندگی هر فرد است و افرادی که برای بار دوم این انتخاب را انجام میدهند یقینا ریز بینانه تر و با احتیاط تر اقدام به انتخاب خواهند کرد. جدای از این مطلب که شما برای چندمین بار میخواهید ازدواج کنید میبایست با دقت بیشتری به مقوله ی انتخاب فرد موردنظر توجه فرمایید .پر واضح است شخصی که با ملاکها و معیارهای اساسی و اصلی ذهن شما که همیشه در رابطه با انتخاب شریک زندگیتان داشتهاید، متفاوت است، نمیتواند فرد مورد نظر شما باشد.پس فارغ از هر آنچه که در کذشته اتفاق افتاده دنبال آن شخصی بروید که خصوصیات لازم از دید شما را دارا باشد این اولین اقدان شما خواهد بود .شای این فرد مجرد باشد یا حتی در گذشته چندین بار شکست داشته باشد. اما زنان مطلقه به واسطه تجربههایی که در زندگی اول خود کسب کردهاند، توانایی مدیریت بهتری در روابط دارند. به همین دلیل نظر آقایان برای ازدواج دوم را بیشتر جلب میکنند. این زنان مهارتهای خانهداری، ارتباط با اقوام، برخورد با همسر را دارند و دیگر نیازی نیست با شروع زندگی مشترک، به آزمون و خطا بپردازند.
زنان مطلقه زنانی هستند که در صورت داشتن یک زندگی آرام، قدر موقعیت را میدانند و برای بهتر شدن زندگی تلاش میکنند. آنها وضعیت بدتری را چشیدهاند و حاضر نیستند زندگی خوب امروزیشان را به سادگی از دست بدهند.این امر در مورد آقایان هم صدق خواهد کرد .مطلقه بودن دلیلی برای انتخاب نشدن برای ازدواج نیست چرا که امروزه زنان و مردان جوان زیادی را میبینیم که شاید در دهه دوم یا اوایل دهه سوم زندگی خود باشند و با قابلیتهای برجسته و شان خانوادگی و اجتماعی بالا سابقه شکست را داشته باشند بنابراین از نگاه سنتی و قضاوت نادرست درباره این زنان و مردان فاصله بگیرید و بر اساس واقعیات موجود انتخاب کنید.
اما در ازدواج یک طرف مجرد یک طرف مطلقه
محاسن ازدواج زمانی که یک طرف ماجرا مجرد و طرف دیگر مطلقه است ( فارغ از جنسیت) میتواند شامل موارد زیر باشد:
– وجود کسب تجربه در زندگی مشترک (مثلا مرد به واسطه تجربه از زندگی مشترک قبلی میتواند اکنون به ایفای نقش بهتری بپردازد.)
– آشنایی بیشتر افراد با خواستههای عاطفی- روانی طرف مقابل و بهتر برطرف کردن نیازهای روانی او.
– کسب تجربه و آشنایی بیشتر نسبت به انجام مراسم و مناسکهای موجود در فرهنگ ایرانی (که در صورت بیاطلاعی خود میتواند زمینهساز اختلاف بین زوجهای جوان و بیتجربه باشد.)
– تلاش بیشتر فرد برای جلوگیری از برخوردها و پیشگیری از تکرار تجربه تلخ گذشته
این ازدواجها میتواند معایبی هم داشته باشد:
– احتمال وجود توقع بالای خودآگاه یاناخوآگاه از همسر فعلی به دلیل تجربیات گذشته
– احتمال قیاس کردن همسر قبلی با همسر فعلی به شکل منفی
– احتمال عدم قطع ارتباط با همسر قبلی و ادامه آن. گاهی این ارتباط میتواند در قالب ارتباط ذهنی و فکری باشد نه حتی به صورت واقعی اما گاهی هنوز هم ارتباط به صورت واقعی وجود دارد که قطعا مورد پسند همسر فعلی نیست.
– امکان عدم تسویه حساب حسی و عاطفی با همسر قبلی ( اگر این تسویهحساب اتفاق نیفتاده باشد ممکن است فرد با یادآوری خاطرات گذشته سبب آزار خود و طرف مقابل شود.)
– آسان شدن موضوع طلاق برای فرد و خارج شدن از ذهن فرد به عنوان یک تابو. در این ازدواجها معمولا فرد در صورت برخورد و بروز مشکلات جدی با فرد جدید، احتمالا راحتتر به جدایی فکر میکند.
محاسن ازدواج زمانی که هر دو فرد مطلقه هستند:
– وجود تجربه زندگی مشترک و عدم ناپختگی در این زمینه و درک بهتر از شرایط زندگی مشترک و همسر فعلی
– شناخت نسبی بیشتر از جنسیت روانی و نیازهای جنس مخالف
– تلاش برای پیشگیری از تکرار اشتباههای گذشته
– تعهد و تلاش بیشتر برای حفظ و مراقبت از رابطه و پیشگیری از جدایی
– تمایل بیشتر خانوادهها برای آشنایی بیشتر این دو فرد با یکدیگر و ایجاد زمینه مناسب برای انتخابی دقیقتر (چون هر دو فرد یک تجربه ناموفق را پشت سر گذاشتهاند بنابراین خانوادهها برای جلوگیری از تکرار آن، معمولا کمی راحتتر با موضوع آشنایی قبل از ازدواج برخورد میکنند تا فرد با شخص مورد نظرش ارتباطی معقول و مناسب داشته باشد و بتواند به این شناخت برسد که آیا این شخص فرد مناسب زندگی اوست یا خیر!)
و اما معایب این ازدواجها
– وجود توقع بالا و شاید انتظارات زیاد از همسر فعلی
– قیاس با رابطه قبلی در ابعاد مختلف و رسیدن به یأس و ناامیدی و بن بست در صورت برآورده نشدن خواستههای مهم
– ادامه ارتباط ذهنی- فکری یا واقعی با همسر قبلی یا خانواده وی که از جانب همسر فعلی قابل پذیرش نبوده و موجبات اختلاف را فراهم میکند.
ابتدا باید به این موضوع اشاره کرد که به واسطه وجود تفاوتهای فردی میان انسانها و تفاوت در دیدگاهها و باورهای آنها محاسن و معایب مذکور در رابطه با همه ارتباطات مصداق ندارد و هر رابطهای برای خودش مختصاتی دارد که نیاز به بررسی را حتمی میکند. مجموعه آنچه که در این مطلب آورده شده، از موارد عمومی چنین ازدواجهایی است، اما آنچه در این میان حائز اهمیت بوده و باید اصلاح شود، وجود یک دیدگاه قالبی در جامعه است. بر اساس این دیدگاه ،ازدواج فرد مطلقه با فرد مجرد درست نبوده و حتما همسر بعدی وی باید یک مطلقه باشد. این دیدگاه نادرست است چرا که در مقوله ازدواج، فاکتورهای متعددی دخیل هستند و صرفا نمیتوان به دلیل آنکه فرد، سابقه ازدواج قبلی دارد از تمام گزینههای مثبت او چشمپوشی کرد و وی را گزینه نامناسبی دانست. در این زمینه نظر و دیدگاه شخص مجرد در انتخاب فرد مطلقه مهم است و وی باید به دنبال کشف تفاوتها و شباهتها باشد.محمود هندی پور مراجعه به یک مشاور باتجربه و متبحر در زمینه ازدواج را برای تمامی این افراد امری ضروری و مهم میداند ،چرا که با انجام مصاحبه تخصصی و گرفتن تست سازگاری و شخصیت از این افراد، بسیاری از نکات در زمینه کیفیت رابطه و شکل تداوم آن برای آنها روشن میشود. همچنین وی معتقد است ازدواجی که بر پایه انتخاب صحیح و آگاهانه باشد، فارغ از مجرد یا مطلقه بودن میتواند سرانجام خوشایندی را برای هر دو نفر به ارمغان آورد.
توسط motakhasesan · 2316 روز 17 ساعت 52 دقیقه قبل
سوال: 2 پذیرفته شده: 0 ( 0% ) | امتیاز: 1
با سلام دوست عزیز به هر حال در ازدواج خیلی مهم نیست فرد مطلقه باشد یا مجرد البته که فرد مطلقه ممکنه اسیب هایی را داشته باشد و دچار مسائلی باشد و دختر مجرد هم کمی پذیرشش نسبت به فرد مطلقه خوب نباشد و اگر هم بپذیرد بعدا مسائلی پیش اید ولی همه این ها احتمالات است و مهم شناخت دو طرف از یکدیگر است که باید شناخت کافی داشته باشند و بدانید که از زندگی چه می خواهید.در تجربه ناموفق اولیه چه کسی نقش پررنگ تری داشت و علت طلاق و حتی قبل از اقدام شناخت خودتون و روحیات و شرایط بسیار تعیین کننده و حائز اهمیت است .ضمن اینکه باید توجه داشته باشید که
زندگی با فرد مطلقه شاید به لحاظ درک یکدیگر قرار داشتن در یک موقعیت و تلاش هر دو نفر برای اینکه این زندگی جدید با مشکل مواه نشود خب اهمیت ویزه ای داشته باشد البته باز بستگی به طرف مقابل و باورهایش دارد که علت طلاقش چه بوده است اگر با فرد مطلقه ای اشنا شوید که در تحقیقات مشخص شود ایشون مقصر بودند طبیعتا اون ناسازگاری رو با شما هم خواهند داشت و نباید زود تصمیم گرفت به هر حال بهتره با احتیاط بیشتری و با کمک مشاوره برای ازدواج دوم اقدام کرد امیدوارم موفق و خوشبخت باشید
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
02188472864
موفق باشید
توسط مشاور · 2006 روز 11 ساعت 30 دقیقه قبل
اطلاعاتی در دسترس نیست