پرسشتان را مطرح کنید

1 امتیاز
Vote Con!

پسری پرخاشگر

تربیت کودک نوپا

سلام پسری 20 ماهه دارم که جدیدا بسیار پرخاشگر شده و همه چیز را به سمت دیگران پرتاب میکند و همسن و سالانش را چنگ میزند یا با پرخاشگری میخواهد بوس کند به حرفسلام پسری 20 ماهه دارم که جدیدا بسیار پرخاشگر شده و همه چیز را به سمت دیگران پرتاب میکند و همسن و سالانش را چنگ میزند یا با پرخاشگری میخواهد بوس کند به حرف اصلا گوش نمیدهد و هرکاری که خودش دلش بخواهد انجام میدهد بسیار کنجکاو ی و شیطنت کودکانه انجام میدهد بسیار شر و شور دارد دوست دارد از همه چیز سر در بیاورد مهمانی که میرویم من و پدرش باید مواظب او باشیم تا کسی ویا چیزی را اذیت نکنه نمیدانم با او چه رفتاری کنم لطفا من را راهنمایی کنید باتشکر اصلا گوش نمیدهد و هرکاری که خودش دلش بخواهد انجام میدهد بسیار کنجکاو ی و شیطنت کودکانه انجام میدهد بسیار شر و شور دارد دوست دارد از همه چیز سر در بیاورد مهمانی که میرویم من و پدرش باید مواظب او باشیم تا کسی ویا چیزی را اذیت نکنه نمیدانم با او چه رفتاری کنم آیا احتمال پیش فعالی او هست لطفا من را راهنمایی کنید باتشکر

توسط meraj درکودکان و تربیت فرزندان · پاسخ 3644 روز 1 ساعت 22 دقیقه قبل

سوال: 1 پذیرفته شده: 0 ( 0% ) | امتیاز: 1

 

پاسخ (5)

  1. 1 vote

    سلام و عرض اردات ***
    کودکان زیر 2 سال از نظر عاطفی در شرایط حساس و مهمی به سر می‌برند که حضور والدین و تامین شدن حجم زیادی از نیازهای آن از طرف اطرافیان تاثیر مثبتی در آینده آن‌ها خواهد داشت.
    برخي از رفتارهايي كه كودك شما نشان مي دهد كاملاً طبيعي است و نبايد اينگونه رفتارهاي كودكتان موجب خجالت و يا ناراحتي شما شود. به عنوان مثال حس تملك در كودك دو ساله بسيار قوي است. كودك در اين سن احساس مي كند هر چيزي كه در اطراف او مي باشد، به او تعلق دارد و بايد تحت اختيار او باشد و هيچ كس حق ندارد در آن تصرف كند. كودك در اين سن، اين جمله را درك نمي كند «اين اسباب بازي مال تو نيست»؛ چرا كه كودك بر اساس ويژگي هاي رواني در اين سن احساس مي كند كه تمام اسباب بازي ها مال او است.

    تعبير پرخاشگري در كودكان زير 2 سال معنا ندرد بهتر است تعبير ناسازگاري و ناآرامي در مورد كودكان بكار برده شود ناسازگاري در كودكان عوامل گوناگوني مي تواند داشته اما بهترين عامل احساس عدم امنيت است چه اينكه يكي از مهمترين نيازهاي كودكان بعد از تغذيه امنيت رواني است اگر كودك در آغوش خانواده به هر دليلي احساس امنيت نكند تبديل به يك كودك وابسته ناايمن مي شود و اين ناايمني بيان رفتاريش بصورت ناسازگاري و ناآرامي بروز و ظهور پيدا مي كند. اضطراب مادر مخصوصا هنگام بارداري، نگراني هاي او در زندگي، افسردگي ، عدم آرامش در خانواده، عدم ارضاء نيازهاي كودك، يا به موقع ارضاء نكردن او يا صحيح ارضا نكردن او مانند نامنظم بودن در پاسخ به نيازهاي جسماني و عاطفي كودك همه اينها مي تواند موجب اين اختلال در كودك شود علاوه بر اين گاهي اوقات بيماريهاي جسماني، سوء تغذيه نيز در بروز اين مشكل نقش دارد بنابراين با مراجعه به متخصص كودكان در مرحله اول بايد وضعيت جسماني كودك كاملا مورد بررسي قرار گيرد اگر عامل جسماني يافت نشد به روان شناس باليني يا روان پزشك بايد مراجعه كرد تا علل روان شناختي آن مورد بررسي قرار گيرد. بنابراين علت اين ناآرامي ها مي تواند به خودكودك مربوط باشد و مي تواند به اطرافيان و محيط زندگي كودك نيز مربوط باشد. پس درمان اين مشكل نيز نيازمند ريشه يابي اين عدم امنيت مي باشد با بر طرف كردن عوامل ناامني در صورت امكان وضعيت كودك بهبود پيدا مي كند. در عين حال رعايت راهكارهاي زير در بهبود وضعيت رفتاري كودك مي تواند موثر باشد.
    1. ارضاء نيازهاي كودك به صورت منظم
    2. ايجاد محيطي آرام و بدور از سروصداهاي مزاحم براي كودك
    3. اجتناب از رفتارهاي متعارض توسط اطرافيان با كودك
    4. خودداري از برخوردهاي خشن و تند با كودك.
    حتي اگر اضطراب و ناراحتي هاي زمان بارداري مادر عامل اين مشكل باشد با برخورد آرام و به دور از عصبيت و عمل به توصيه هاي بزرگان دين و روايات كه راجع به برخورد با كودك بيان فرموده اند مي تواند در بهبود رفتار كودك موثر باشد

    توسط آقای ص - غفاری · 3644 روز 57 دقیقه قبل

    اطلاعاتی در دسترس نیست

  2. 0 votes

    باسلام دوران بارداری و پس از رایمان پر استرسی را پشت سرگذاشتم و بسکر خدا الآن پسر نوپای 16 ماه تمامی دارم که بسیار مهربان است، 9 صبح بیدار میشود و همسرم ساعت 2 ظهر منزل است و در این فاصله من باید هم به امور منزل و مهیا کردن غذا بپردازم هم کودکم. بعد از ناهار هم میخوابد و با پدرش بیدار میشود. درک و فهم و هوش و ماندگاریش بالاست ولی تعداد کلمات او ماما و با به معنای بازکردن و بالا و آب و آبا به تفاسیر دیگر میباشد که میفهمم. با تلفن و تعریف حرف میزند ولی چون خرد است نامفهوم میباشد لطفا راهنمایی کنید چطور با برنامه ریزی مناسب به روند رشد وکلامش کمک کنم و اینکه آیا میتوان در 3 سال شروع به حواندن و نوشتن کرد و چگونه? لطفا پاسخ دهید چون بسیار نگران عزیز دلم هستم. باسپاس

    توسط Hamideh Ahadi · 3529 روز 4 ساعت 57 دقیقه قبل

    سوال: 0 پذیرفته شده: 0 ( 0% ) | امتیاز: 1

  3. 1 vote

    باسلام دوران بارداری و پس از رایمان پر استرسی را پشت سرگذاشتم و بسکر خدا الآن پسر نوپای 16 ماه تمامی دارم که بسیار مهربان است، 9 صبح بیدار میشود و همسرم ساعت 2 ظهر منزل است و در این فاصله من باید هم به امور منزل و مهیا کردن غذا بپردازم هم کودکم. بعد از ناهار هم میخوابد و با پدرش بیدار میشود. درک و فهم و هوش و ماندگاریش بالاست ولی تعداد کلمات او ماما و با به معنای بازکردن و بالا و آب و آبا به تفاسیر دیگر میباشد که میفهمم. با تلفن و تعریف حرف میزند ولی چون خرد است نامفهوم میباشد لطفا راهنمایی کنید چطور با برنامه ریزی مناسب به روند رشد وکلامش کمک کنم و اینکه آیا میتوان در 3 سال شروع به حواندن و نوشتن کرد و چگونه? لطفا پاسخ دهید چون بسیار نگران عزیز دلم هستم. باسپاسب

    توسط Hamideh Ahadi · 3529 روز 4 ساعت 56 دقیقه قبل

    سوال: 0 پذیرفته شده: 0 ( 0% ) | امتیاز: 1

  4. 1 vote

    MERAJ,

    بله ممکنه که کودک شما پیش فعال باشه … پس مراجعه به مراکز بهزیستی و استفاده از روشها ی کلامی و عملی روانشناسی در مشاوره کودک بسیار کارسازه…
    اما شما میتونید برای درمان پرخاشگری کودک خودتون از موارد ذیل هم بهره ببرید …
    1- صبور و بردبار باشید …
    2- اگر کودک شما احساس کند که شما مدام او را زیر ذره بین قرار داده اید ، با لجبازی به رفتار نادرست خود ادامه خواهد داد. …
    3- معمولاً کودک پرخاشگر دنبال بهانه می گردد تا دعوا و سر و صدا به راه اندازد. والدین محترم باید با هوشیاری کامل زمینه های پرخاشگری را برطرف کرده ، تا او بهانه ای برای بد اخلاقی و بروز رفتار نا مناسب نداشته باشد. مثلاً اگر کودک شما ایراد دیر غذا خوردن را می گیرد شما تمام تلاشتان را به کار گیرید تا غذا به موقع آماده شود….
    4- متأسفانه برخی از والدین محترم در مقابل پرخاشگری کودکشان ، عصبانیت به خرج می دهند و با او به بحث و جدل می پردازند ، در حالیکه این کار بسیار اشتباه و غلط است….
    5- معمولاً کودکان پرخاشگر آشفتگی روانی و قدرت درونی زیادی دارند که باید تخلیه شود ، لذا گاهاً با پرخاشگری خود را تخلیه روانی می کنند. بنابراین والدین محترم باید در زمانی که بیکار است ، با فعالیت هایی که دوست دارد مثل نقاشی کشیدن و … اوقات او را پر کنند تا تخلیه روانی گردد….
    6- کودک شما نیاز به تفریح و سرگرمی دارد و گاهاً این پرخاشگری نوعی اعتراض به عدم توجه نسبت به این نیاز می باشد…
    7- بعضی از والدین سعی دارند با فشارهای زیاد و سخت گیری مفرط کودک خود را اصلاح کنند در حالیکه نتیجه عکس می گیرند. همانطور که فنر را اگر زیاد فشار دهیم ، می شکند یا با قدرت جهش می کند…..
    8- کی از عوام بروز پرخاشگری کمبود محبت است. لذا والدین باید تا می توانند به کودکشان محبت نمایند . ..
    9- یکی دیگر از عوامل پرخاشگری عدم توجه به کودک است. خیلی از والدین می گویند بچه ی ما تا در خانه است ساکت و آرام است اما تا در یک جمع قرار می گیرد پرخاشگر می شود ، دلیل این رفتار کودک در میهمانی عدم توجه به اوست . یعنی کودک شما چون احساس می کند شما در میهمانی به او توجه ندارید سعی می کند با پرخاشگری و سر و صدا به راه انداختن ، جلب توجه نماید. لذا والدین محترم در میهمانی ها به فرزندتان توجه کنید و گاهاً از او بپرسید که چیزی لازم دارد یا نه ، یا بپرسید به او خوش می گذرد یا نه و به طور کلی طوری رفتار کنید که احساس نکند به او توجهی ندارید….
    10 – گاهی علت پرخاشگری نحوه برخورد والدین با همدیگر و عدم رعایت احترام متقابل یکدیگر است. وقتی پدر و مادر یا برادر و خواهر بزرگتر به هم بی احترامی می کنند و با همدیگر بد حرف می زنند ، مطمئناً کودک نیز این رفتار را یادگرفته و پرخاشگری می کند و حقوق دیگران را زیر پا می گذارد. ….
    11 – برای رفع رفتار پرخاشگرانه کودکتان ، کارهای خوب او را تشویق کنید. …
    12- گاهی دوستانش را دعوت کنید و برایشان (بدون اینکه فرد خاصی از آنها را مورد خطاب قرار دهید) از رفتارهای خوب و شایسته صحبت کنید. البته مواظب باشید وقتی از رفتارهای خوب صحبت می کنید ، کودکتان احساس نکند که شما قصد نصیحت او و طعنه زدن به رفتارهای او را دارید….
    13- در حد توانش به او مسئولیت بدهید. مثلاً به او اجازه دهید گلدان ها را آب دهد. البته باز تأکید می کنم که مسئولیت در حد توانش باشد. …
    14 – هیچ گاه او را تنبیه بدنی نکنید و نگذارید بازی خشن انجام دهد و تصاویر خشونت آمیز ببیند …

    درضمن برای مشاوره ، به سایت تخصصی مشاوره مراجعه فرمایید .
    http://www.moshaver.co

    توسط مدیریت سایت - محمدی · 3528 روز 18 ساعت 55 دقیقه قبل

    اطلاعاتی در دسترس نیست

  5. 1 vote

    Hamideh Ahadi,

    خانم احدی معمولا متخصصین روانشناسی کودک معتقدن که دیر زبان باز کردن یکسری از کودکان، لزوما نمی تواند مشکل عمده ای باشد و تعریفی هست که بچه 2 ساله هنوز کلمه ای صحبت نکرده و دیر به حرف می آید و این می تواند در خانواده ها ارثی باشد و مشکل خاصی نداشته باشد. …
    کاری که می توان کرد این است که با گفتار درمان و مشاوره این موضوع را بررسی کرد…
    پس شما زیاد نگران نباشید و این مشکلو با مراجعه به روانشناس کودک حل کنید …موفق باشید

    درضمن برای مشاوره ، به سایت تخصصی مشاوره مراجعه فرمایید .
    http://www.moshaver.co

    توسط مدیریت سایت - محمدی · 3528 روز 18 ساعت 49 دقیقه قبل

    اطلاعاتی در دسترس نیست

پاسخ شما

پسری پرخاشگر | مشاوره جنسی رایگان

یک خطای مهم در این وب سایت رخ داده است.

دربارهٔ عیب‌یابی در وردپرس بیشتر بدانید.