پرسشتان را مطرح کنید

خانه » مشاوره خانواده » روابط جنسی - زناشویی » خانمم اصلا در راجع با رابطه جنسی پیش قدم نمیشود.
0 امتیاز
Vote Con!

خانمم اصلا در راجع با رابطه جنسی پیش قدم نمیشود.

زناشوییمشاوره جنسی

من وهمسرم حدود 40سال سن داریم . حدود 20ساله که باهم ازدواج کرده ایم . من دلم میخوادکه بعضی مواقع خانمم در سکس پیش قدم بشه . مثلا هفته یک بار یاماهی دوبار بیا وشبها بیدارم کندیاروزها بیا وازم سکس بخواه تا رابطمون همیشه گرم باشه . ولی اصلا بهم جواب مثبت نمیده . و نمیاد. ولی موقعی که من بخوام میاد. خواستم بپرسم این خصلت تمام خانمهاست یانه ؟

توسط darab درروابط جنسی - زناشویی · پاسخ 2307 روز 6 ساعت 20 دقیقه قبل

سوال: 1 پذیرفته شده: 0 ( 0% ) | امتیاز: 0

 

پاسخ (2)

  1. 0 votes

    کم شدن میل جنسی در زنان
    و روبرویی با سرد مزاجی در زنان مشکلی است که برای بسیاری از زوجین بعد از ازدواج ایجاد می شود. گاهی علت را زایمان و تغییرات جسمی و روحی زن می دانند اما در نگاه کلی می تواند علت بی میلی زنان به رابطه زناشویی با همسر را ریشه یافته در رفتارهای مردان دانست.بی میلی زنان

    «بی میلی جنسی در خانم ها یکی از مشکلاتی است که معمولاً برخی از زوج ها با آن روبه رو می شوند و در صورتی که این مشکل جدی گرفته نشود، می تواند عواقب جبران ناپذیری را در زندگی مشترک بر جای بگذارد و حتی ممکن است به قهر و جدایی بین زوجین منجر شوند.»

    «البته در صورتی می توان گفت خانمی مبتلا به اختلال میل جنسی است که در 75 تا 100 درصد مواقع دست کم برای شش ماه به صورت مداوم تجربه هایی از قبیل تمایل نداشتن به شروع فعالیت جنسی، عدم خیال پردازی های جنسی و شهوت انگیزی و عدم تحریک و برانگیختگی با دیدن، شنیدن، لمس کردن و بوییدن را تجربه کرده باشد.»

    «عواملی که باعث اختلال بی میلی و سردمزاجی در خانم ها می شود را می توان به پنج دسته تقسیم کرد که اولین علت آن می تواند مرتبط با شریک جنسی باشد.»

    دلیل اصلی بی میلی زنان به رابطه زناشویی
    اگر مردی از نظر وضعیت سلامتی دچار مشکلات جنسی از قبیل زود انزالی، اختلال نعوظ یا اختلالات روانی باشد که توانایی و مهارت های لازم را برای ایجاد یک رابطه جنسی ندارد، ممکن است به تدریج در چنین رابطه ای به دلیل اینکه زن ارگاسم را تجربه نمی کند نسبت به برقراری رابطه بی میل شود.»

    «در شرایطی هم که زوجین روابط صمیمانه ای با یکدیگر ندارند یا دچار ضعف کلامی، چشمی و لمسی یا ناهماهنگی در تمایل به فعالیت جنسی و تعارضات خانوادگی و اختلافات زناشویی یا دچار احساس خشم از همسر هستند و در روابط خود درگیر قدرت بین زن و مردند یا از مهارت های جنسی و تفاوت های فیزیولوژیک بدن یکدیگر آگاهی و شناخت کافی ندارند؛ به گونه ای که مرد همواره قبل از زن به انزال می رسد و زن به طور مکرر در روابط جنسی ارگاسم را تجربه نمی کند، طبیعی است که به مرور زمان زن نسبت به رابطه بی میل شود. این گونه مسائل به عنوان دومین علت بروز بی میلی جنسی در زنان در گروه عوامل ارتباطی قرار می گیرد.»

    «سومین علت سردمزاجی زنان عوامل مرتبط با آسیب های فردی است. برداشت منفی از تصویر بدنی نقش موثری در شکل گیری این اختلال دارد. معمولاً زنان بیش از مردان درگیر این تصور هستند و فکر می کنند از نظر اندامی، جذابیت های لازم را برای همسرشان ندارند. علاوه بر این، سابقه سوءاستفاده هیجانی یا جنسی، ابتلا به بیماری های روانی مثل افسردگی و اضطراب، ترس از بارداری یا شنیده شدن صدا حین برقراری رابطه جنسی از دیگر مواردی است که باعث بی میلی جنسی در زنان می شود.»

    نقش مردان در بی میلی زنان به برقراری رابطه جنسی
    «گاها نگرش منفی زنان نسبت به مسائل جنسی منجر به این می شود که فعالیت جنسی را قبیج و گناه بدانند و شرم و حیا، مانع از بیان خواسته و نیازهایشان شود. چنین نگرش منفی ای نسبت به مسائل جنسی، مانع بزرگی جهت ایجاد تحریکات بدنی و حتی خودابرازگری در زنان است و باعث می شود فرد حتی فکر کردن و خیالپردازی جنسی را گناه بداند. ولی با توجه به اینکه مهم ترین ارگان جنسی، مغز است و نقش مهمی در رفتارهای جنسی ایفا می کند، هر چقدر که کمتر به مسائل جنسی فکر و مانع خیال پردازی شود، میل ایجاد به برقراری رابطه در فرد کمتر به وجود می آید.»

    پنجمین عامل مؤثر در بی میلی جنسی زنان، عوامل فیزیولوژیکی است. پایین بودن سطح تستوسترون، ابتلا به بیماری هایی مثل سوءتغذیه، تیرویید، دیابت، تنگی عروق و همچنین استفاده از قرص های ضدبارداری، ضدافسردگی، ضدفشارخون و شیردهی می توانند از عوامل مؤثر در ایجاد اختلال بی میل جنسی در زنان باشند.در صورتی که زوجی احساس می کند، دچار اختلال بی میلی است، بهتر است این مساله را جدی بگیرند. بروز این اختلال می تواند منجر به کاهش روابط عاطفی و صمیمیت در زندگی مشترک شود و عواقب جبران ناپذیری را در زندگی مشترک بر جای بگذارد و حتی ممکن است به قهر و جدایی بین زوجین منجر شوند. بنابراین هر چه زودتر به متخصص مربوطه مراجعه کنند تا اقدام های درمانی لازم با توجه به علل مؤثر در بروز این اختلالات صورت بگیرد.

    توسط مدیریت سایت · 2306 روز 9 ساعت 31 دقیقه قبل

    اطلاعاتی در دسترس نیست

  2. 0 votes

    با سلام
    دوست عزیز در این مساله در جامعه ما بحث فرهنگی مطرح است و خانم ها تصور می کنند اگر پیش قدم شوند این می تواند دال بر رفتاری ناشاسیت قلمداد شود و اصلا درست نیست در رابطه یک خانم پیش قدم شود .ببینی د این باور است در این رابطه چقدر با همسرتون صحبت کردید اصلا حرفی زدید یا صرفا ذهنیتتون اینه که ایشون باید پیش قدم شوند به هر حال وقتی شما طلب و درخواست رابطه رادارید و ایشون پاسخ مثبت می دهند یعنی فرد سردمزاجی نیستند پس بهتره با ایشون صحبت کنید و بهشون بگید که از درخواست رابطه از سمت ایشون نه تنها حس خوشایندی دارید بلکه اصلا مساله منفی در ذهن شما قلمداد نمی شود
    به خاطر می اورم مراجعه ای داشتم که وقتی در رابطه با همسرش پیش قدم شده بود همسرش او را روسپی قلمداد کرده بود و گفته بود به هیچ وجه تو نباید با چنین حالت اغواگرانه ای به سمت من بیای و پیشنهاد بدی ببینید متاسفانه زیر بنای برخی باورها مشکل ساز بعدا مشکلاتی را ایجاد می کند در هر حال شاید صحبت روانشناس علاوه بر شما با ایشون به رفع مشکل می تواند کمک کند
    امیدوارم موفق باشید

    در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
    02122689534
    موفق باشید

    توسط مشاور · 2305 روز 23 ساعت 10 دقیقه قبل

    اطلاعاتی در دسترس نیست

پاسخ شما

خانمم اصلا در راجع با رابطه جنسی پیش قدم نمیشود. | مشاوره جنسی رایگان

یک خطای مهم در این وب سایت رخ داده است.

دربارهٔ عیب‌یابی در وردپرس بیشتر بدانید.